Welkom bij Blink Charging!

Blink heeft een lange geschiedenis als pionier in de EV-industrie. In de Verenigde States zijn wij sinds 2018 beursgenoteerd (NASDAQ: BLNK) en een belangrijke speler in EV-oplossingen. Blink is een drijvende kracht in de EV-infrastructuurindustrie die we hebben helpen creëren. In de Verenigde Staten zijn we een toonaangevende eigenaar, exploitant en leverancier van EV-oplaadoplossingen en we hebben een groeiende voetafdruk in de VS, Europa, Latijns- en Zuid-Amerika en het Midden-Oosten.

Binnen Europa zijn we actief in het VK, Ierland, België, Griekenland, Nederland en Spanje en zijn we snel aan het uitbreiden. Ons Europese hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. Met een klein, maar snelgroeiend team is het ons doel om in gang Europa aanwezig te zijn. Work hard and play hard is ons motto en jij kunt daar deel van uitmaken!

Als je creatief, ondernemend en gepassioneerd bent over het creëren van een duurzame toekomst, dan willen we graag van je horen. Join us!

Ons DNA

Jij maakt het verschil, jij maakt impact!

Flexibiliteit & verantwoordelijkheid

Intrapreneurship

Innovatie

Jobs

?
?
?
Ooh no!

Voor deze filter zijn geen openstaande vacatures gevonden
Pas je zoekcriteria aan.

Interesse om bij ons te werken, maar geen gepaste vacature gevonden?
spontaan solliciteren

Maak deel uit van onze Talent Pool

In deze lijst niet de job van je dromen gevonden? Stuur ons je CV en maak deel uit van onze talent pool. Bij een nieuwe vacature in jouw domein, krijg jij als eerste een mailtje!
 • Talent Pool

Heb je een vraag? Contacteer ons fantastisch HR team!

  Stefanie Verheyden

  HR Business Partner

  Danaë Verlooy

  HR Advisor

  Lisan van der Peet

  Head of HR Europe

  Simone Meskers

  Recruitment Expert

What's in it for you?

Fun

Iedere dag streven we ernaar om de zaken positief en ambitieus aan te pakken. Het ganse team straalt goesting uit en is bereid om bergen te verzetten. We hebben liefde en passie voor sustainable mobility, onze job en voor onze mensen. Daarnaast mag het plezant zijn. Lachen is nu éénmaal gezond.

Fun

Persoonlijke groei

Innovatie is voor ons key, daarom zetten we jouw persoonlijke groei helemaal voorop. We bieden je opleidingen en training-on-the-job. Bij Blink Charging Belgium krijg je alle kansen om samen met ons te groeien en het vertrouwen om nieuwe dingen te doen, te proberen en te leren. Je zit in de driver's seat van je carrière en geeft aan in welke richting je jezelf wilt ontwikkelen.

Persoonlijke groei

Pionier

Blink Charging Belgium is een game changer: wij zijn de pionier van elektrisch rijden. Wist je dat we de eerste 70 laadpalen in België plaatsten? Onze sector verandert bliksemsnel en geen enkele dag is dezelfde.

Pionier

Werken op een toplocatie of van thuis uit

Je werkt in ons gloednieuwe kantoor op slechts een paar minuten lopen van Berchem station, wat het gemakkelijk maakt om te reizen naar en van je werkplek. Daarnaast houden we ook van gezellige lunches samen op kantoor of op een heerlijk terrasje in de buurt.

Werken op een toplocatie of van thuis uit
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto

Privacy beleid

Wij verzamelen met behulp van dit online sollicitatieplatform uw persoonsgegevens om kwaliteitsvolle aanwerving- en selectieprocessen mogelijk te kunnen maken.

Het verstrekken van deze persoonsgegevens is dan ook een noodzakelijke voorwaarde om het sollicitatietraject te doorlopen.

Bij de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens respecteren wij steeds de regelgeving inzake bescherming van persoonsgegevens, evenals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG” of GDPR”).

Voor meer informatie over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij naar onze privacy policy.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier

Interview annuleren

Weet u zeker dat u dit interview wil annuleren?

Interview herplannen

Ben je zeker dat je dit interview wil herplannen?